Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10997
Watykan Turbina
5_3_2 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 19.3
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Delvecchio kopt de bal weg. Dorożyński rent richting de bal. Bogieł rent richting de bal. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... Witucki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 1:0

4e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny rent richting de bal. Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 2:0

8e minuut.
Rahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahić speelt de bal door. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński schiet op doel. Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 3:0

10e minuut.
Szymczyk is nu in balbezit. Gallatin rent richting de bal. Gallatin passt de bal in één keer door. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. De bal raakt de paal. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Bogieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Dorożyński speelt de bal door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Turski geeft een hoge lob. Crnojević kopt de bal weg. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dorożyński heeft problemen om de bal te vangen. Rahić speelt de bal door. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Bonhomme heeft problemen om de bal te vangen. Bonhomme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Delvecchio is nu in balbezit. Delvecchio passt de bal met de wreef. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 4:0

27e minuut.
Gallatin verovert de bal door een tackle van achteren. Gallatin speelt de bal door. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 5:0

28e minuut.
Szymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin passt de bal zonder na te denken. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. Witucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gallatin speelt de bal door. Bogieł is nu in balbezit. Bogieł passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dorożyński de bal. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 6:0

33e minuut.
Busse kopt de bal weg. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme passt de bal in één keer door. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 7:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dolny met een harde bal richting middenveld. Crnojević kopt de bal weg. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin passt de bal zonder na te denken. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 8:0

45e minuut.
Rahić met een sublieme pass. Bogieł rent richting de bal. Bogieł passt de bal in één keer door. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 12%, Turbina 88%.
Watykan - Turbina 8:0

46e minuut.
Busse is nu in balbezit. Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński passt de bal in één keer door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Montwiłł geeft een hoge lob. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński speelt de bal door. Bonhomme heeft problemen om de bal te vangen. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... Witucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł geeft een lange en hoge pass. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 9:0

56e minuut.
Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 10:0

61e minuut.
Montwiłł geeft een hoge lob. Inworp. Łącki met een snelle inworp. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Salach de bal. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bonhomme de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević passt de bal met de wreef. Rahić met een sublieme pass. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Busse de bal. Bonhomme is nu in balbezit. Salach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonhomme raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorożyński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 11:0

65e minuut.
Rahić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dorożyński de bal. Dorożyński met een sublieme pass. Bogieł rent richting de bal. Bogieł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rahić passt de bal met de wreef. Bogieł is nu in balbezit. Bogieł met een sublieme pass. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gallatin kopt de bal weg. Dorożyński heeft problemen om de bal te vangen. Rahić speelt de bal door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... Witucki bokst de bal weg. Daar is Dolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević met een sublieme pass. Gallatin rent richting de bal. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 12:0

80e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević met een sublieme pass. Dorożyński is nu in balbezit. Bogieł rent richting de bal. Bogieł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Delvecchio geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallatin de bal. Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński schiet op doel. Witucki bokst de bal weg. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een lange en hoge pass. Delvecchio kopt de bal weg. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel. Witucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bonhomme de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Turbina 13:0

89e minuut.
Cubelos geeft de bal voor. Kwaiszewski rent richting de bal. Crnojević begaat een overtreding. Crnojević krijgt een gele kaart. Kwaiszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kwaiszewski kan niet meer verder spelen. Oprych komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 27%, Turbina 73%.
Watykan - Turbina 13:0