Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: Leos FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2770
Chaos Chargers K82
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gorzelak probeert naar een medespeler te passen. Gackowski is nu in balbezit. Gregorczyk rent richting de bal. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaos Chargers - K82 0:1

20e minuut.
Bogunia kopt de bal weg. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński met een sublieme pass. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bogunia is nu in balbezit. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz speelt de bal door. Nitecki is nu in balbezit. Nitecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chaos Chargers - K82 1:1

33e minuut.
Marszałek geeft een lange en hoge pass. Gackowski is nu in balbezit. Kurczyński begaat een overtreding. Kurczyński krijgt een gele kaart. Gackowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogunia komt bij de bal en schiet. Czarnocki probeert de bal aan de voet te houden. Rewaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaos Chargers - K82 1:2

37e minuut.
Marszałek geeft een lange en hoge pass. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Łatka met een sublieme pass. Nitecki is nu in balbezit. Wilczkowski begaat een overtreding. Wilczkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaos Chargers 41%, K82 59%.
Chaos Chargers - K82 1:2

46e minuut.
Gadocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

50e minuut.
Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pietranik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitecki rent richting de bal. Nitecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski rent richting de bal. Bogdanowski speelt de bal door. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski geeft de bal voor. Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pietranik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jałkiewicz met de inworp. Bogdanowski rent richting de bal. Bogdanowski geeft een lange en hoge pass. Cofała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chaos Chargers - K82 2:2

83e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Kossok geeft een hoge lob. Inworp. Bajzert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Cofała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaos Chargers 38%, K82 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chaos Chargers - K82 2:2