Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Pogoń II Szczecin Karpaty Krosno KKS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Grądcki onderschept slim de pass. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz passt de bal met de wreef. Chojniak rent richting de bal. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Muzyka bokst de bal weg.

10e minuut.
Dawidowski met een sublieme pass. Buła is nu in balbezit. Buła schiet op doel. Grubizna speelt de bal door. Bogusławski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Karpaty Krosno KKS 1:0

19e minuut.
Dawidowski met een sublieme pass. Chojniak probeert de bal aan de voet te houden. Siewierski rent richting de bal. Chojniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kapuśniak met de inworp. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki geeft een lange en hoge pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Pala rent richting de bal. Kubisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisz probeert naar een medespeler te passen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pogoń II Szczecin 46%, Karpaty Krosno KKS 54%.
MKS Pogoń II Szczecin - Karpaty Krosno KKS 1:0

46e minuut.
Grądcki met een sublieme pass. Chojniak is nu in balbezit. Niedbała verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak rent richting de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Stopa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapuśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedbała speelt de bal door. Klungelig pakt Buła de bal. Buła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Karpaty Krosno KKS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pogoń II Szczecin 41%, Karpaty Krosno KKS 59%.
MKS Pogoń II Szczecin - Karpaty Krosno KKS 2:0