Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragoni Częstochowy Dynamo Kielce
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Rozga rent richting de bal. Rozga geeft een hoge lob. Guerreiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Rozga heeft problemen om de bal te vangen. Rozga geeft een lange en hoge pass. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer onderschept slim de pass. Balcer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hüralp de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerreiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 1:0

17e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rozga passt de bal zonder na te denken. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada met een sublieme pass. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Torbiński is nu in balbezit. Zada onderschept slim de pass. Zada passt de bal in één keer door. Rozga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva speelt de bal door. Rozga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Bogdasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Rozga is nu in balbezit. Rozga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva met een sublieme pass. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Rybiałek probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 2:0

41e minuut.
Rybiałek geeft een hoge lob. Piekorz is nu in balbezit. Piekorz passt de bal met de wreef. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Índio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 27%, Dynamo Kielce 73%.
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 2:0

52e minuut.
Inworp. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Arrendo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Alberizzi met een sublieme pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu passt de bal met de wreef. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Índio de bal. Índio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rybiałek de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tantan komt het veld opgelopen. Ivanišević komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bestry geeft een lange en hoge pass. Alberizzi rent richting de bal. Alberizzi passt de bal zonder na te denken. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Balcer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alberizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberizzi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerreiro controleert de bal met de borst. Rybiałek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 3:0

69e minuut.
Alberizzi probeert naar een medespeler te passen. Índio is nu in balbezit. Índio passt de bal in één keer door. Arrendo rent richting de bal. Arrendo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 4:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met de inworp. Alberizzi met een sublieme pass. Daar is Arrendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrendo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lanza kopt de bal weg. Arrendo rent richting de bal. Arrendo geeft een lange en hoge pass. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu speelt de bal door. Piekorz speelt de bal door. Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arrendo rent richting de bal. Arrendo passt de bal met de wreef. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. Aleksandrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 5:0

89e minuut.
Alberizzi met een sublieme pass. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo is nu in balbezit. Arrendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 22%, Dynamo Kielce 78%.
Dragoni Częstochowy - Dynamo Kielce 5:0