Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbina MKS Pogoń II Szczecin
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Busse verovert de bal door een tackle van achteren. Busse speelt de bal door. Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Szymczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak speelt de bal door. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Siewierski rent richting de bal. Sobczak onderschept slim de pass. Sobczak probeert naar een medespeler te passen. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - MKS Pogoń II Szczecin 1:0

24e minuut.
Siewierski geeft de bal voor. Inworp. Szymczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - MKS Pogoń II Szczecin 2:0

39e minuut.
Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprych onderschept slim de pass. Oprych speelt de bal door. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbina 46%, MKS Pogoń II Szczecin 54%.
Turbina - MKS Pogoń II Szczecin 2:0

48e minuut.
Pala is nu in balbezit. Bimbrowski onderschept slim de pass. Bimbrowski passt de bal zonder na te denken. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa geeft een hoge lob. Bimbrowski controleert de bal met de borst. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stopa is nu in balbezit. Stopa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turski met een snelle inworp. Puda geeft de bal voor. Muzyka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Oprych verovert de bal door een tackle van achteren. Oprych geeft een hoge lob. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski schiet op doel. Muzyka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbina 46%, MKS Pogoń II Szczecin 54%.
Turbina - MKS Pogoń II Szczecin 2:0