Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź RTS 1910 FC Winners
Normal Tactiek tren
51% Balbezit 49%
18% Spel op eigen helft 82%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 34
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Litkowski passt de bal met de wreef. Inworp. Chrobak met de inworp. Kusak probeert de bal met de borst te controleren. Kusak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 1:0

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trywiański neemt de hoekschop. Daar is Radyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski passt de bal met de wreef. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 2:0

18e minuut.
Inworp. Trywiański met een snelle inworp. Litkowski rent richting de bal. Litkowski schiet op doel. Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 3:0

21e minuut.
Straszak geeft de bal voor. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Kusak rent richting de bal. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Musumeci verovert de bal door een tackle van achteren. Styczek verovert de bal door een tackle van achteren. Styczek speelt de bal door. Kusak rent richting de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ... Chrobak bokst de bal weg.

31e minuut.
Janecki probeert naar een medespeler te passen. Reks speelt de bal door. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 4:0

42e minuut.
Trywiański met de inworp. Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft een hoge lob. Chrobak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 11%, FC Winners 89%.
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 4:0

50e minuut.
Trywiański met de inworp. Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Kusak is nu in balbezit. Kusak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 5:0

57e minuut.
Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrobak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kusak de bal. Kusak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 6:0

63e minuut.
Kusak is nu in balbezit. Litkowski rent richting de bal. Kusak rent richting de bal. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Musumeci is nu in balbezit. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski speelt de bal door. Kusak rent richting de bal. Kusak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Litkowski heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trywiański zal de hoekschop nemen. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Chrobak bokst de bal weg.

85e minuut.
Trywiański is nu in balbezit. Trywiański passt de bal in één keer door. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 26%, FC Winners 74%.
Widzew Łódź RTS 1910 - FC Winners 6:0