Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD CF OBRYTA
532 Tactiek spontan
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.8 gemiddelde waardering 37.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft de bal voor. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa bokst de bal weg. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard passt de bal zonder na te denken. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Gogean geeft een hoge lob. Agioritis probeert de bal aan de voet te houden. Drakonakis geeft de bal voor. Stievenard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pawenta met een sublieme pass. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak verovert de bal door een tackle van achteren. Knysak schiet op doel. Wawrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 1:0

32e minuut.
Jopek heeft problemen om de bal te vangen. Drakonakis probeert naar een medespeler te passen. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 1:1

39e minuut.
Knysak is nu in balbezit. Knysak passt de bal in één keer door. Pawenta rent richting de bal. Pawenta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 2:1

42e minuut.
Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang speelt de bal door. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard schiet op doel. Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 59%, CF OBRYTA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 2:2

48e minuut.
Agioritis rent richting de bal. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Pawenta rent richting de bal. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. Wawrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 3:2

51e minuut.
Trafas met de inworp. Jopek speelt de bal door. Klama is nu in balbezit. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta geeft een hoge lob. Chełmiński bokst de bal weg. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 4:2

57e minuut.
Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wawrowski de bal. Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta is nu in balbezit. Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Agioritis met een sublieme pass. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek begaat een overtreding. Jopek krijgt een gele kaart. Veríssimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gogean met een snel genomen vrije trap. Stievenard rent richting de bal. Stievenard schiet op doel. Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas rent richting de bal. Stievenard onderschept slim de pass. Drakonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakonakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lascurain kopt de bal weg. Drakonakis is nu in balbezit. Drakonakis passt de bal in één keer door. Stievenard rent richting de bal. Stievenard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Czerkas de bal. Knobel is nu in balbezit. Czerkas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knobel raakt geblesseerd tijdens het duel. Knobel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lascurain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urgel rent richting de bal. Klama speelt de bal door. Urgel is nu in balbezit. Urgel geeft een lange en hoge pass. Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knobel is nu in balbezit. Knobel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc passt de bal zonder na te denken. Agioritis speelt de bal door. Knysak rent richting de bal. Knysak haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chełmiński probeert naar een medespeler te passen. Gogean kopt de bal weg. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Dalkiewicz komt het veld opgelopen. Simonet komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Murawa komt het veld opgelopen. Murawa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Stievenard is nu in balbezit. Stievenard passt de bal met de wreef. Urgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urgel geeft een lange en hoge pass. Knobel springt en kopt de bal. Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 56%, CF OBRYTA 44%.
Borsuk_SQUAD - CF OBRYTA 4:2