Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0085
  • Stadion:  
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1288
Texas Hold`em CF OBRYTA
TERAZ_ALBO_NIGDY Tactiek spontan
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.1 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten adequate
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Drakonakis passt de bal zonder na te denken. Urgel speelt de bal door. Knobel is nu in balbezit. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard draait met de bal, schiet en ... Hartl bokst de bal weg.

11e minuut.
Grzegrzulak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gogean rent richting de bal. Gogean met een sublieme pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Gogean speelt de bal door. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel schiet op doel. Hartl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - CF OBRYTA 0:1

22e minuut.
Hartl trapt de bal weg van het doel. Drakonakis kopt de bal weg. Daar is Kutlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolf rent richting de bal. Nolf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drakonakis is nu in balbezit. Drakonakis passt de bal met de wreef. Urgel met een sublieme pass. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf probeert naar een medespeler te passen. Kutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wawrowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 69%, CF OBRYTA 31%.
Texas Hold`em - CF OBRYTA 0:1

51e minuut.
Konarski is nu in balbezit. Konarski speelt de bal door. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński rent richting de bal. Sobociński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Neguţescu geeft de bal voor. Inworp. Urgel met de inworp. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mieśko geeft een hoge lob. Gogean probeert de bal aan de voet te houden. Sara bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Drakonakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang speelt de bal door. Drakonakis geeft de bal voor. Stievenard rent richting de bal. Stievenard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urgel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Gogean met een sublieme pass. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Knobel rent richting de bal. Knobel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 70%, CF OBRYTA 30%.
Texas Hold`em - CF OBRYTA 0:1