Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Gardło Chrobry Drzonowo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatarowicz met de inworp. Stachowiak is nu in balbezit. Bluszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Bluszcz passt de bal zonder na te denken. Samica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samica probeert naar een medespeler te passen. Cieciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatarowicz de bal. Bluszcz is nu in balbezit. Bluszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prudel probeert naar een medespeler te passen. Siemiątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cieciak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cieciak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Rogacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacki geeft een hoge lob. Połubiński is nu in balbezit. Występski is nu in balbezit. Występski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:1

20e minuut.
Filisiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawski met de inworp. Bluszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rogacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siemiątkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kuciel ... Strafschop! Kuciel krijgt een gele kaart. Siemiątkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siemiątkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:2

38e minuut.
Garsta probeert naar een medespeler te passen. Ochmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Występski is nu in balbezit. Występski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Gardło 69%, Chrobry Drzonowo 31%.
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:3

55e minuut.
Inworp. Stawski met de inworp. Bluszcz geeft een lange en hoge pass. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Prudel is nu in balbezit. Prudel geeft een hoge lob. Występski is nu in balbezit. Występski draait met de bal, schiet en ... Palach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kościelny geeft een hoge lob. Inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Występski heeft problemen om de bal te vangen. Występski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:4

68e minuut.
Palach trapt de bal weg van het doel. Prudel heeft problemen om de bal te vangen. Prudel speelt de bal door. Występski rent richting de bal. Występski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ochmański is nu in balbezit. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski passt de bal in één keer door. Siemiątkowski rent richting de bal. Siemiątkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel passt de bal zonder na te denken. Występski is nu in balbezit. Występski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Gardło 62%, Chrobry Drzonowo 38%.
Lech Gardło - Chrobry Drzonowo 0:4