Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD Texas Hold`em
532 Tactiek TERAZ_ALBO_NIGDY
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 30
adequate Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knysak. Knysak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Przywara rent richting de bal. Przywara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nolf de bal. Kutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Texas Hold`em 0:1

37e minuut.
Przywara rent richting de bal. Marzec rent richting de bal. Met opzet legt Przywara zijn tegenspeler op de grond. Marzec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Konarski kopt de bal weg. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 40%, Texas Hold`em 60%.
Borsuk_SQUAD - Texas Hold`em 0:1

50e minuut.
Klama probeert naar een medespeler te passen. Pawenta is nu in balbezit. Somló rent richting de bal. Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta draait met de bal, schiet en ... Hartl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Konarski onderschept slim de pass. Konarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Czerkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlu is nu in balbezit. Kutlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlu speelt de bal door. Nolf rent richting de bal. Nolf schiet op doel. Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Simonet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sara bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis verovert de bal door een tackle van achteren. Agioritis passt de bal met de wreef. Jopek rent richting de bal. Jopek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalkiewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Agioritis controleert de bal met de borst. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Grzegrzulak is nu in balbezit. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Księżyc kopt de bal weg. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló is nu in balbezit. Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kutlu verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc rent richting de bal. Met opzet legt Kutlu zijn tegenspeler op de grond. Kutlu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Neguţescu de bal onder controle te krijgen. Knysak is nu in balbezit. Knysak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz passt de bal met de wreef. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta schiet op doel. Hartl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsuk_SQUAD - Texas Hold`em 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 38%, Texas Hold`em 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsuk_SQUAD - Texas Hold`em 1:1