Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF OBRYTA PromilGierczyce
spontan Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Daar is Bachleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard draait met de bal, schiet en ... Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 1:0

3e minuut.
Zioło probeert naar een medespeler te passen. Duchewicz rent richting de bal. Duchewicz geeft een lange en hoge pass. Lelka heeft problemen om de bal te vangen. Lelka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bachleda kopt de bal weg. Drakonakis speelt de bal door. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard schiet op doel. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Stievenard de bal. Knobel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gralewski. Knobel raakt geblesseerd tijdens het duel. Stievenard wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Drakonakis speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Giang de bal. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dominikowski met een harde bal richting middenveld. Gogean kopt de bal weg. Knobel is nu in balbezit. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Stievenard is nu in balbezit. Tutka speelt de bal door. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 3:0

22e minuut.
Wawrowski geeft de bal voor. Chełmiński kopt de bal weg. Drakonakis heeft problemen om de bal te vangen. Stievenard rent richting de bal. Stievenard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 4:0

28e minuut.
Gogean met een sublieme pass. Drakonakis is nu in balbezit. Drakonakis passt de bal zonder na te denken. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński geeft een lange en hoge pass. Dominikowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Lelka geeft de bal voor. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stodolny rent richting de bal. Stodolny passt de bal zonder na te denken. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft een hoge lob. Stievenard krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lascurain kopt de bal weg. Daar is Stievenard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakonakis met een sublieme pass. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF OBRYTA 29%, PromilGierczyce 71%.
CF OBRYTA - PromilGierczyce 4:0

46e minuut.
Chełmiński met de inworp. Lascurain rent richting de bal. Zioło schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zioło krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski geeft een hoge lob. Stievenard probeert de bal aan de voet te houden. Knobel rent richting de bal. Knobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kryszałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski passt de bal in één keer door. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lascurain passt de bal in één keer door. Drakonakis speelt de bal door. Trung Giang met een sublieme pass. Knobel heeft problemen om de bal te vangen. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dominikowski trapt de bal weg van het doel. Gogean kopt de bal weg. Drakonakis speelt de bal door. Knobel rent richting de bal. Knobel schiet op doel. Dominikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gralewski probeert naar een medespeler te passen. Gogean geeft een lange en hoge pass. Bachleda heeft problemen om de bal te vangen. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Drakonakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Stievenard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stievenard passt de bal in één keer door. Knobel is nu in balbezit. Knobel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dominikowski trapt de bal weg. Drakonakis is nu in balbezit. Drakonakis passt de bal zonder na te denken. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard schiet op doel. Paal! Dominikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stievenard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stievenard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Chełmiński met de inworp. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard verovert de bal door een tackle van achteren. Stievenard geeft een lange en hoge pass. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gralewski is nu in balbezit. Drakonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Drakonakis probeert naar een medespeler te passen. Knobel is nu in balbezit. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drakonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakonakis passt de bal in één keer door. Daar is Bachleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knobel is nu in balbezit. Knobel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stievenard rent richting de bal. Stievenard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 5:0

79e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Drakonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Drakonakis speelt de bal door. Stievenard rent richting de bal. Stievenard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chełmiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Drakonakis de bal. Drakonakis speelt de bal door. Stievenard is nu in balbezit. Stievenard geeft een lange en hoge pass. Dominikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knobel is nu in balbezit. Knobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF OBRYTA - PromilGierczyce 6:0

83e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Drakonakis probeert naar een medespeler te passen. Trung Giang geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF OBRYTA 7%, PromilGierczyce 93%.
CF OBRYTA - PromilGierczyce 6:0