Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dankowice New City FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Przesmycki controleert de bal met de borst. Łomczyk is nu in balbezit. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński haalt uit met een fantastische trap. Drabczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwara bokst de bal weg.

13e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Krydus is nu in balbezit. Kryszałowicz onderschept slim de pass. Kryszałowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc dankowice - New City FC 0:1

15e minuut.
Dolibowski controleert de bal met de borst. Dolibowski passt de bal met de wreef. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krydus verovert de bal door een tackle van achteren. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus begaat een overtreding. Krydus krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Olbiński rent richting de bal. Olbiński draait met de bal, schiet en ... Drabczyk controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dankowice 63%, New City FC 37%.
fc dankowice - New City FC 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk begaat een overtreding. Tomczyk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nadbrzeski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świstek met een snelle inworp. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Całka kan de bal niet met de borst controleren. Morski rent richting de bal. Morski passt de bal zonder na te denken. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grygoruk probeert de bal met de borst te controleren. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Grygoruk onderschept slim de pass. Grygoruk met een sublieme pass. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dankowice 49%, New City FC 51%.
fc dankowice - New City FC 0:1