Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0085
  • Stadion:  
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 874
Texas Hold`em GTS Lipka
TERAZ_ALBO_NIGDY Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Religa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf onderschept slim de pass. Nolf passt de bal zonder na te denken. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - GTS Lipka 1:0

9e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara speelt de bal door. Religa rent richting de bal. Sobociński verovert de bal door een tackle van achteren. Sobociński schiet op doel. Pyczółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nolf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - GTS Lipka 2:0

12e minuut.
Konarski is nu in balbezit. Konarski speelt de bal door. Sobociński heeft problemen om de bal te vangen. Sobociński haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - GTS Lipka 3:0

17e minuut.
Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milewski is nu in balbezit. Nolf begaat een overtreding. Nolf krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zabielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnukowski speelt de bal door. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... Hartl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zabielski geeft een hoge lob. Inworp. Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nolf is nu in balbezit. Nolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - GTS Lipka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 43%, GTS Lipka 57%.
Texas Hold`em - GTS Lipka 4:0

50e minuut.
Sara met een sublieme pass. Sobociński rent richting de bal. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński verovert de bal door een tackle van achteren. Sobociński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kolasiński is nu in balbezit. Sara verovert de bal door een tackle van achteren. Sara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobociński de bal. Sobociński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Konarski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mieśko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - GTS Lipka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 36%, GTS Lipka 64%.
Texas Hold`em - GTS Lipka 5:0