Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Gardło FC ManhaTTan Katowice
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kassian rent richting de bal. Paliński onderschept slim de pass. Płatosz is nu in balbezit. Paliński is nu in balbezit. Paliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kassian met een sublieme pass. Skoneczny is nu in balbezit. Płatosz rent richting de bal. Paliński is nu in balbezit. Paliński draait met de bal, schiet en ... Szwed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Urbaniak passt de bal met de wreef. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk probeert naar een medespeler te passen. Brzęk is nu in balbezit. Brzęk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ochmański geeft de bal voor. Kassian kopt de bal weg. Kurczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzęk rent richting de bal. Brzęk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - FC ManhaTTan Katowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Gardło 43%, FC ManhaTTan Katowice 57%.
Lech Gardło - FC ManhaTTan Katowice 0:1

47e minuut.
Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak rent richting de bal. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk schiet op doel. Palach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - FC ManhaTTan Katowice 0:2

50e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Płatosz rent richting de bal. Paliński rent richting de bal. Paliński haalt uit met een fantastische trap. Szwed bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Gardło - FC ManhaTTan Katowice 1:2

62e minuut.
Ochmański rent richting de bal. Urbaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaniak passt de bal zonder na te denken. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kuciel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Główczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brzęk probeert de bal aan de voet te houden. Ochmański is nu in balbezit. Brzęk onderschept slim de pass. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Gardło 67%, FC ManhaTTan Katowice 33%.
Lech Gardło - FC ManhaTTan Katowice 1:2