Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0085
  • Stadion:  
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2051
Texas Hold`em Łódzki Widzew
TERAZ_ALBO_NIGDY Tactiek 442
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Neguţescu speelt de bal door. Basałaj heeft problemen om de bal te vangen. Przywara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basałaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Korpalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hartl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Łątka probeert naar een medespeler te passen. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sara onderschept slim de pass. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka draait met de bal, schiet en ... Hartl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Somló rent richting de bal. Somló geeft de bal voor. Inworp. Gromczak met een snelle inworp. Cierkos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Konarski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarski passt de bal zonder na te denken. Nolf is nu in balbezit. Nolf draait met de bal, schiet en ... Babiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sara speelt de bal door. Konarski is nu in balbezit. Konarski met een sublieme pass. Kutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Sobociński is nu in balbezit. Kutlu rent richting de bal. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szmigiel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 46%, Łódzki Widzew 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Texas Hold`em - Łódzki Widzew 0:0

47e minuut.
Nolf heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nolf. Nolf krijgt een gele kaart. Zabłocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cierkos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzegrzulak probeert naar een medespeler te passen. Łątka is nu in balbezit. Łątka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Szmigiel geeft een hoge lob. Sara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sara geeft een hoge lob. Sobociński rent richting de bal. Sobociński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Grzegrzulak geeft de bal voor. Inworp. Basałaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łątka probeert de bal met de borst te controleren. Łątka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 40%, Łódzki Widzew 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Texas Hold`em - Łódzki Widzew 0:0