Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD Chrobry Drzonowo
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Listewski onderschept slim de pass. Listewski speelt de bal door. Filisiński is nu in balbezit. Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marciniak rent richting de bal. Agioritis onderschept slim de pass. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Marzec heeft problemen om de bal te vangen. Marzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogacki rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Klama rent richting de bal. Klama geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Klama met een snelle inworp. Marzec rent richting de bal. Marzec geeft een lange en hoge pass. Filisiński probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Agioritis is nu in balbezit. Agioritis geeft een hoge lob. Daar is Marciniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listewski is nu in balbezit. Listewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Agioritis rent richting de bal. Agioritis geeft een lange en hoge pass. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec schiet op doel. Samica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Chrobry Drzonowo 1:0

23e minuut.
Inworp. Klama met de inworp. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec onderschept slim de pass. Marzec geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Chrobry Drzonowo 2:0

34e minuut.
Klama geeft de bal voor. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft een lange en hoge pass. Marzec krijgt zijn hoofd ertegen. Samica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 34%, Chrobry Drzonowo 66%.
Borsuk_SQUAD - Chrobry Drzonowo 2:0

51e minuut.
Prudel is nu in balbezit. Agioritis onderschept slim de pass. Agioritis met een sublieme pass. Marzec is nu in balbezit. Marzec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Prudel rent richting de bal. Prudel geeft de bal voor. Klungelig pakt Trafas de bal. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski geeft de bal voor. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Garsta verovert de bal door een tackle van achteren. Klama begaat een overtreding. Klama krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Listewski rent richting de bal. Agioritis speelt de bal door. Marzec rent richting de bal. Marzec draait met de bal, schiet en ... Samica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Chrobry Drzonowo 3:0

83e minuut.
Burlikowski met een snelle inworp. Podbipięta is nu in balbezit. Burlikowski geeft de bal voor. Listewski rent richting de bal. Listewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 43%, Chrobry Drzonowo 57%.
Borsuk_SQUAD - Chrobry Drzonowo 3:0