Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chrobry Drzonowo Borsuk_SQUAD
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 33.9
average Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Występski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Marzec met een snelle inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Klama geeft een hoge lob. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. Filisiński probeert de bal aan de voet te houden. Samica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Agioritis rent richting de bal. Agioritis passt de bal in één keer door. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stachowiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzec met de inworp. Knysak geeft een hoge lob. Filisiński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:1

23e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc passt de bal met de wreef. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta draait met de bal, schiet en ... Samica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:2

26e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta passt de bal met de wreef. Siemiątkowski rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Klama met een sublieme pass. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Samica niet meer kan verder spelen. Bankowicz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Daar is Prudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prudel speelt de bal door. Czerkas is nu in balbezit. Występski onderschept slim de pass. Występski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prudel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klama geeft de bal voor. Knysak rent richting de bal. Knysak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Agioritis rent richting de bal. Agioritis passt de bal in één keer door. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrobry Drzonowo 71%, Borsuk_SQUAD 29%.
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:2

49e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Marzec passt de bal zonder na te denken. Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis geeft een lange en hoge pass. Pawenta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Agioritis rent richting de bal. Agioritis speelt de bal door. Knysak rent richting de bal. Knysak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:3

63e minuut.
Filisiński is nu in balbezit. Filisiński geeft de bal voor. Klama kopt de bal weg. Pawenta rent richting de bal. Pawenta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knysak is nu in balbezit. Knysak draait met de bal, schiet en ... Bankowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:4

66e minuut.
Agioritis speelt de bal door. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rutkowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Agioritis met een sublieme pass. Pawenta rent richting de bal. Pawenta passt de bal zonder na te denken. Knysak is nu in balbezit. Knysak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simonet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Garsta probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Klama met de inworp. Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Agioritis verovert de bal door een tackle van achteren. Agioritis speelt de bal door. Pawenta heeft problemen om de bal te vangen. Pawenta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agioritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta schiet op doel. Paal! Inworp. Murawa komt het veld opgelopen. Murawa komt het veld opgelopen. Garsta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prudel geeft een lange en hoge pass. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski onderschept slim de pass. Występski haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Agioritis is nu in balbezit. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawenta de bal. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrobry Drzonowo 63%, Borsuk_SQUAD 37%.
Chrobry Drzonowo - Borsuk_SQUAD 0:4