Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PromilGierczyce Lech Gardło
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki passt de bal met de wreef. Lelka is nu in balbezit. Lelka draait met de bal, schiet en ... Palach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ochmański is nu in balbezit. Bluszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluszcz probeert naar een medespeler te passen. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - Lech Gardło 0:1

22e minuut.
Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gralewski met een sublieme pass. Lelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki passt de bal in één keer door. Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelka verovert de bal door een tackle van achteren. Lelka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Stodolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Kościelny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Palach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Bluszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bluszcz onderschept slim de pass. Bluszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - Lech Gardło 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PromilGierczyce 50%, Lech Gardło 50%.
PromilGierczyce - Lech Gardło 0:2

56e minuut.
Kościelny geeft de bal voor. Wojtczak probeert de bal aan de voet te houden. Wojtczak speelt de bal door. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - Lech Gardło 1:2

59e minuut.
Mroziak geeft de bal voor. Inworp. Koryzna met een snelle inworp. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gralewski met een sublieme pass. Brochocki rent richting de bal. Mroziak rent richting de bal. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gralewski passt de bal in één keer door. Lelka rent richting de bal. Lelka passt de bal zonder na te denken. Brochocki rent richting de bal. Brochocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PromilGierczyce 19%, Lech Gardło 81%.
PromilGierczyce - Lech Gardło 1:2