Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: manutd Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1461
manutd KKS GORCE SZCZAWA
Normal Tactiek dghfgh
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kopernik is nu in balbezit. Offenhuber onderschept slim de pass. Piekarz is nu in balbezit. Offenhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Offenhuber draait met de bal, schiet en ... Kocoł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 0:1

14e minuut.
Sonet is nu in balbezit. Bronner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lixăndroiu. Lixăndroiu krijgt een gele kaart. Bronner raakt geblesseerd tijdens het duel. Sonet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:1

20e minuut.
Levarauskas rent richting de bal. Offenhuber is nu in balbezit. Offenhuber passt de bal met de wreef. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:2

24e minuut.
Mirkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byra rent richting de bal. Byra met een sublieme pass. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek passt de bal met de wreef. Kocoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Offenhuber rent richting de bal. Offenhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:3

32e minuut.
Podstawek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Offenhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek is nu in balbezit. Offenhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Offenhuber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kopernik heeft problemen om de bal te vangen. Lixăndroiu speelt de bal door. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Białkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manutd 72%, KKS GORCE SZCZAWA 28%.
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:3

49e minuut.
Bats geeft de bal voor. Piekarz heeft problemen om de bal te vangen. Offenhuber is nu in balbezit. Offenhuber haalt uit met een fantastische trap. Kocoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:4

69e minuut.
Byra onderschept slim de pass. Byra speelt de bal door. Levarauskas rent richting de bal. Offenhuber heeft problemen om de bal te vangen. Offenhuber haalt uit met een fantastische trap. Kocoł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 1:5

76e minuut.
Sonet rent richting de bal. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lixăndroiu kopt de bal weg. Offenhuber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piekarz is nu in balbezit. Offenhuber rent richting de bal. Offenhuber draait met de bal, schiet en ... Kocoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Białkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Byra met de inworp. Podstawek kan de bal niet met de borst controleren. Podstawek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Białkowski kopt de bal weg. Cygan rent richting de bal. Cygan met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Bronner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 2:5

86e minuut.
Bats rent richting de bal. Sonet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lixăndroiu. Lixăndroiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Offenhuber is nu in balbezit. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 3:5

89e minuut.
Sonet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arceusz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manutd 65%, KKS GORCE SZCZAWA 35%.
manutd - KKS GORCE SZCZAWA 3:5