Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kleprad Fc Borowa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Scherfchen heeft problemen om de bal te vangen. Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej geeft een lange en hoge pass. Daar is Scherfchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherfchen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Owsiak is nu in balbezit. Owsiak passt de bal zonder na te denken. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kleprad - Fc Borowa 1:0

11e minuut.
Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek onderschept slim de pass. Więckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocór rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Półrolniczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pomietło komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Piekański geeft een hoge lob. Inworp. Piechota met een snelle inworp. Błażej is nu in balbezit. Błażej geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kleprad - Fc Borowa 1:1

19e minuut.
Koźma is nu in balbezit. Koźma passt de bal zonder na te denken. Skrobosz rent richting de bal. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Koźma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdunek. Zdunek krijgt een gele kaart. Koźma raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźma komt bij de bal en schiet. Scherfchen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Jajszczok onderschept slim de pass. Jajszczok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scherfchen de bal. Scherfchen haalt uit met een fantastische trap. Petelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kocór geeft een lange en hoge pass. Piechota kopt de bal weg. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen schiet op doel. Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kleprad - Fc Borowa 1:2

36e minuut.
Piekański passt de bal in één keer door. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pomietło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźma rent richting de bal. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek geeft een hoge lob. Więckowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Ziemianin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kocór de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kleprad 53%, Fc Borowa 47%.
kleprad - Fc Borowa 1:2

47e minuut.
Dopierała met de inworp. Błażej is nu in balbezit. Błażej passt de bal met de wreef. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Koźma passt de bal zonder na te denken. Błażej rent richting de bal. Błażej met een sublieme pass. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz geeft een hoge lob. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen draait met de bal, schiet en ... Kwasigroch probeert de bal aan de voet te houden. Petelski bokst de bal weg.

68e minuut.
Koźma geeft een hoge lob. Inworp. Prusik met een snelle inworp. Zdunek rent richting de bal. Zdunek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kleprad - Fc Borowa 2:2

87e minuut.
Zdunek passt de bal zonder na te denken. Domiter is nu in balbezit. Domiter met een sublieme pass. Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kleprad 43%, Fc Borowa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kleprad - Fc Borowa 2:2