Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: miara Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2409
miara Dudkensy
Normal Tactiek wygralbym
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kurc passt de bal in één keer door. Pieniążek is nu in balbezit. Kaclerowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaclerowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Trudnos is nu in balbezit. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bajon kopt de bal weg. Turewicz is nu in balbezit. Trudnos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trudnos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 67%, Dudkensy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miara - Dudkensy 0:0

50e minuut.
Turewicz geeft een hoge lob. Daar is Jerzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuchewicz rent richting de bal. Tuchewicz draait met de bal, schiet en ... Mila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miara - Dudkensy 1:0

74e minuut.
Gacula is nu in balbezit. Gacula geeft de bal voor. Zmartwiony kopt de bal weg. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sadłowski passt de bal met de wreef. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz passt de bal met de wreef. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 57%, Dudkensy 43%.
miara - Dudkensy 1:0