Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: manutd Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2896
manutd Granbud
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Ravenna rent richting de bal. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene is nu in balbezit. Bene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Stępiuk de bal. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. Kocoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 0:1

7e minuut.
Józefiak met een snelle inworp. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft de bal voor. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bene rent richting de bal. Kopernik begaat een overtreding. Bene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jānītis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piekarz kopt de bal weg. Cygan rent richting de bal. Ravenna verovert de bal door een tackle van achteren. Ravenna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 0:2

11e minuut.
Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Mirkowski met een sublieme pass. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner draait met de bal, schiet en ... Siladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:2

15e minuut.
Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravenna is nu in balbezit. Ravenna passt de bal in één keer door. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:3

23e minuut.
Bronner is nu in balbezit. Jānītis verovert de bal door een tackle van achteren. Jānītis probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:4

28e minuut.
Kılınçbay heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Kocoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:5

29e minuut.
Inworp. Józefiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bożej is nu in balbezit. Bene verovert de bal door een tackle van achteren. Bene geeft een hoge lob. Kocoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:6

33e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Józefiak geeft een hoge lob. Stępiuk is nu in balbezit. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kılınçbay is nu in balbezit. Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Stępiuk kopt de bal weg. Bene rent richting de bal. Bene draait met de bal, schiet en ... Kocoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:7

45e minuut.
Ravenna is nu in balbezit. Ravenna geeft een hoge lob. Daar is Piekarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manutd 78%, Granbud 22%.
manutd - Granbud 1:7

49e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft een lange en hoge pass. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel. Białkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bene met een sublieme pass. Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Bożej begaat een overtreding. Bożej krijgt een gele kaart. Józefiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bożej met een sublieme pass. Jānītis met een snel genomen vrije trap. Stępiuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:8

51e minuut.
Arceusz met een sublieme pass. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene onderschept slim de pass. Bene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kocoł met een sublieme pass. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kılınçbay de bal. Kılınçbay passt de bal met de wreef. Rzeski geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Kılınçbay is nu in balbezit. Kılınçbay probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bożej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chwast de bal. Jānītis geeft een lange en hoge pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cygan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Józefiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bene geeft een hoge lob. Stępiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kocoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Bożej geeft de bal voor. Rzeski kopt de bal weg. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:9

80e minuut.
Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak speelt de bal door. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manutd - Granbud 1:10

87e minuut.
Rzeski rent richting de bal. Rzeski passt de bal in één keer door. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Białkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kılınçbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rzeski speelt de bal door. Kılınçbay met een sublieme pass. Bene is nu in balbezit. Daar is Stępiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kocoł met een harde bal richting middenveld. Ravenna kopt de bal weg. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manutd 80%, Granbud 20%.
manutd - Granbud 1:10