Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Special Needs Team Testowa_G
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Iwan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gędziak de bal. Dzienisz maakt een afschuwelijke overtreding. Dzienisz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan onderschept slim de pass. Kędzia onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak geeft een lange en hoge pass. Iwan rent richting de bal. Iwan geeft een lange en hoge pass. Detmer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kizior geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kędzia kopt de bal weg. Maculewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wala rent richting de bal. Wala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Special Needs Team - Testowa_G 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Special Needs Team 62%, Testowa_G 38%.
Special Needs Team - Testowa_G 0:1

58e minuut.
Kizior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomułka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Knotowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosiński met de inworp. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Iwan verovert de bal door een tackle van achteren. Iwan passt de bal zonder na te denken. Detmer speelt de bal door. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Special Needs Team - Testowa_G 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Special Needs Team 36%, Testowa_G 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Special Needs Team - Testowa_G 1:1