Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: miara Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2528
miara kleprad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Żywicki passt de bal in één keer door. Naruszewicz controleert de bal met de borst. Prusik rent richting de bal. Naruszewicz onderschept slim de pass. Naruszewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kwasigroch heeft problemen om de bal te vangen. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kwasigroch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kwasigroch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tuchewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sadłowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
miara - kleprad 1:0

17e minuut.
Więckowiak onderschept slim de pass. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz rent richting de bal. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. Makulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Naruszewicz geeft de bal voor. Inworp. Prusik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. Makulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter onderschept slim de pass. Domiter passt de bal met de wreef. Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Żywicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domiter is nu in balbezit. Sadłowski begaat een overtreding. Sadłowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Naruszewicz is nu in balbezit. Więckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Naruszewicz ... Strafschop! Directe rode kaart, Naruszewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naruszewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Więckowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdunek neemt de penalty, wat een uithaal! Makulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 52%, kleprad 48%.
miara - kleprad 1:0

62e minuut.
Turewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turewicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bałdys geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prusik passt de bal in één keer door. Bałdys speelt de bal door. Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdunek rent richting de bal. Zdunek schiet op doel. Makulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Domiter kopt de bal weg. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński geeft een lange en hoge pass. Prusik rent richting de bal. Prusik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek speelt de bal door. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
miara - kleprad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 73%, kleprad 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miara - kleprad 1:1