Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: kosmo40 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2798
MKS Gryf Tczew Fc White Eagles
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naporowski begaat een overtreding. Charłampowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Boligłowa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot geeft een lange en hoge pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Naporowski rent richting de bal. Naporowski geeft de bal voor. Junosza rent richting de bal. Junosza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Skrobot kopt de bal weg. Chudzio is nu in balbezit. Pietrek onderschept slim de pass. Pietrek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Magosz onderschept slim de pass. Magosz passt de bal zonder na te denken. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz draait met de bal, schiet en ... Moszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gryf Tczew - Fc White Eagles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gryf Tczew 42%, Fc White Eagles 58%.
MKS Gryf Tczew - Fc White Eagles 1:0

49e minuut.
Barczak kopt de bal weg. Inworp. Bogucki met een snelle inworp. Pielorz probeert de bal met de borst te controleren. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pielorz kopt de bal weg. Boligłowa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Naporowski is nu in balbezit. Rychlik rent richting de bal. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wyrębek rent richting de bal. Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński passt de bal met de wreef. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Gryf Tczew - Fc White Eagles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gryf Tczew 58%, Fc White Eagles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Gryf Tczew - Fc White Eagles 1:1