Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testowa_G KRAK Rzeszów
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Kędzia de bal. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kędzia krijgt een gele kaart. Okon raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciemerych met een snel genomen vrije trap. Bustos probeert de bal met de borst te controleren. Okon rent richting de bal. Okon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Moran is nu in balbezit. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:1

11e minuut.
Okon kopt de bal weg. Murusalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murusalu speelt de bal door. Moran is nu in balbezit. Moran geeft de bal voor. Matusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Murusalu met een sublieme pass. Okon is nu in balbezit. Okon passt de bal in één keer door. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:2

16e minuut.
Dagga is nu in balbezit. Dagga passt de bal zonder na te denken. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Moran kan de bal niet met de borst controleren. Moran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:3

22e minuut.
Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot passt de bal zonder na te denken. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mikosiak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:4

23e minuut.
Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz passt de bal met de wreef. Bukraba is nu in balbezit. Moran onderschept slim de pass. Moran haalt uit met een fantastische trap. Matusek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexandru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajda verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemerych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga geeft de bal voor. Alexandru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Moses rent richting de bal. Moses probeert naar een medespeler te passen. Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosiński met de inworp. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alexandru geeft de bal voor. Bukraba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okon kopt de bal weg. Moran heeft problemen om de bal te vangen. Moran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Grot kopt de bal weg. Daar is Okon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba begaat een overtreding. Bukraba krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ciemerych met een snelle inworp. Klungelig pakt Dagga de bal. Dagga geeft de bal voor. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Okon met een sublieme pass. Moran is nu in balbezit. Moran passt de bal met de wreef. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowa_G 66%, KRAK Rzeszów 34%.
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:5

48e minuut.
Kędzia kopt de bal weg. Bukraba probeert de bal met de borst te controleren. Okon met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia geeft de bal voor. Bandach rent richting de bal. Bandach geeft een hoge lob. Moran heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon onderschept slim de pass. Moran rent richting de bal. Moran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:6

57e minuut.
Okon onderschept slim de pass. Okon probeert naar een medespeler te passen. Alexandru rent richting de bal. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kędzia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon geeft een hoge lob. Moran rent richting de bal. Moran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:7

60e minuut.
Bustos passt de bal in één keer door. Dagga rent richting de bal. Dagga geeft een lange en hoge pass. Moran probeert de bal met de borst te controleren. Moran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bukraba met een sublieme pass. Murusalu rent richting de bal. Murusalu speelt de bal door. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciemerych geeft de bal voor. Bajda probeert de bal aan de voet te houden. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:8

82e minuut.
Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Okon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okon met een sublieme pass. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:9

88e minuut.
Bukraba is nu in balbezit. Okon onderschept slim de pass. Moran is nu in balbezit. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowa_G 61%, KRAK Rzeszów 39%.
Testowa_G - KRAK Rzeszów 0:9