Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miara Ruch Chorzów 19R20
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Raniszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Bachleda de bal. Żywicki onderschept slim de pass. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Szadołowicz bokst de bal weg. Daar is Czachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuchewicz rent richting de bal. Tuchewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Pulikowski rent richting de bal. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Szadołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz rent richting de bal. Tuchewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kaclerowicz met een snelle inworp. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żywicki met de inworp. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pulikowski de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pulikowski geeft een hoge lob. Inworp. Adaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bałdys rent richting de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Bałdys maakt een afschuwelijke overtreding. Bałdys is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 30%, Ruch Chorzów 19R20 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miara - Ruch Chorzów 19R20 0:0

54e minuut.
Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pacuszka kopt de bal weg. Adaszek rent richting de bal. Adaszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Żywicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miara - Ruch Chorzów 19R20 1:0

80e minuut.
Raniszewski met een sublieme pass. Bajon is nu in balbezit. Bajon passt de bal met de wreef. Pacuszka rent richting de bal. Pacuszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sadłowski kopt de bal weg. Czachowski rent richting de bal. Tuchewicz onderschept slim de pass. Tuchewicz haalt uit met een fantastische trap. Szadołowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
miara - Ruch Chorzów 19R20 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miara 46%, Ruch Chorzów 19R20 54%.
miara - Ruch Chorzów 19R20 2:0