Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bierz mnie… Testowa_G
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz met een sublieme pass. Kasprzycki is nu in balbezit. Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kolenda kopt de bal weg. Iwaniczuk heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba is nu in balbezit. Janisz is nu in balbezit. Janisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz probeert naar een medespeler te passen. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... Kaclerowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - Testowa_G 0:1

37e minuut.
Daar is Iwanicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba begaat een overtreding. Iwaniczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iwaniczuk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kizior rent richting de bal. Iwaniczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwaniczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolenda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Daar is Janisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bierz mnie… - Testowa_G 1:1

43e minuut.
Bukraba rent richting de bal. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka speelt de bal door. Iwaniczuk rent richting de bal. Iwaniczuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rosiński speelt de bal door. Maculewicz is nu in balbezit. Miszkiel rent richting de bal. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bierz mnie… 46%, Testowa_G 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bierz mnie… - Testowa_G 1:1

51e minuut.
Dzienisz speelt de bal door. Inworp. Skalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Janisz rent richting de bal. Janisz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bajda de bal onder controle te krijgen. Janisz is nu in balbezit. Janisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz is nu in balbezit. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bukraba is nu in balbezit. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski met een sublieme pass. Janisz rent richting de bal. Janisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Miszkiel passt de bal in één keer door. Iwanicki is nu in balbezit. Dzienisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzienisz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pełka kopt de bal weg. Inworp. Grot met de inworp. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Paal! Kaclerowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mierzejewski bokst de bal weg.

88e minuut.
Bukraba kopt de bal weg. Kolenda rent richting de bal. Kolenda passt de bal in één keer door. Janisz rent richting de bal. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniczuk passt de bal in één keer door. Janisz rent richting de bal. Janisz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bierz mnie… 51%, Testowa_G 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bierz mnie… - Testowa_G 1:1