Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KPSporting Brodnica Pogoń Szczecińska
Xmid Tactiek 433
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 19.7
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Atabay is nu in balbezit. Atabay passt de bal zonder na te denken. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Fies speelt de bal door. Raizel rent richting de bal. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay haalt uit met een fantastische trap. Strażak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 1:0

8e minuut.
Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira geeft de bal voor. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ... Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 2:0

9e minuut.
Daar is Brynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea passt de bal zonder na te denken. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Vezeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeridis passt de bal met de wreef. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sitarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majsner is nu in balbezit. Majsner passt de bal met de wreef. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Raizel rent richting de bal. Vezeridis speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 3:0

21e minuut.
Atabay rent richting de bal. Raizel rent richting de bal. Atabay rent richting de bal. Atabay draait met de bal, schiet en ... Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 4:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyszlak met een harde bal richting middenveld. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Atabay passt de bal in één keer door. Raizel is nu in balbezit. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 5:0

27e minuut.
Bielczuk geeft de bal voor. Inworp. Atabay met de inworp. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti onderschept slim de pass. Hefti met een sublieme pass. Raizel rent richting de bal. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sitarski met een snelle inworp. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira passt de bal met de wreef. Galdea is nu in balbezit. Galdea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bielczuk passt de bal zonder na te denken. Galdea rent richting de bal. Galdea passt de bal in één keer door. Atabay is nu in balbezit. Atabay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Strażak de bal. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel passt de bal met de wreef. Galdea is nu in balbezit. Galdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 6:0

40e minuut.
Majsner heeft problemen om de bal te vangen. Atabay onderschept slim de pass. Atabay passt de bal in één keer door. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Galdea de bal. Galdea met een sublieme pass. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 7:0

43e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Vezeridis onderschept slim de pass. Vezeridis passt de bal met de wreef. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Galdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea geeft een lange en hoge pass. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strażak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 29%, Pogoń Szczecińska 71%.
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 8:0

46e minuut.
Majsner met een sublieme pass. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski passt de bal in één keer door. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak bokst de bal weg.

48e minuut.
Pijawka geeft een hoge lob. Inworp. Dubicki met een snelle inworp. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft de bal voor. Paal!

50e minuut.
Dubicki onderschept slim de pass. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis met een sublieme pass. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vezeridis onderschept slim de pass. Vezeridis passt de bal met de wreef. Daar is Atabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabay draait met de bal, schiet en ... Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Hefti met een sublieme pass. Vezeridis met een sublieme pass. Raizel is nu in balbezit. Raizel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dubicki met de inworp. Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Raizel rent richting de bal. Raizel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 9:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atabay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raizel is nu in balbezit. Raizel kan de bal niet met de borst controleren. Raizel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 10:0

66e minuut.
Skakanka probeert de bal met de borst te controleren. Dubicki speelt de bal door. Raizel is nu in balbezit. Atabay is nu in balbezit. Atabay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 11:0

70e minuut.
Atabay geeft een hoge lob. Pijawka heeft problemen om de bal te vangen. Galdea is nu in balbezit. Galdea schiet op doel. Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 12:0

72e minuut.
Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz geeft de bal voor. Atabay kopt de bal weg. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel schiet op doel. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 13:0

82e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Müezzinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sira geeft de bal voor. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 14:0

86e minuut.
Galdea rent richting de bal. Galdea geeft een lange en hoge pass. Daar is Raizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raizel schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Dubicki onderschept slim de pass. Dubicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raizel de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pijawka rent richting de bal. Pijawka geeft een hoge lob. Fies speelt de bal door. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 21%, Pogoń Szczecińska 79%.
KPSporting Brodnica - Pogoń Szczecińska 14:0