Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Motor Lublin RKS Szefy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Gorczyński kopt de bal weg. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kotlarczyk geeft een lange en hoge pass. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek passt de bal in één keer door. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Swędera geeft de bal voor. Sykut probeert wanhopig de bal te grijpen. Giertych krijgt zijn hoofd ertegen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fasolka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swędera met een snelle inworp. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Lublin RKS 44%, Szefy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Motor Lublin RKS - Szefy 0:0

52e minuut.
Ogierman geeft een hoge lob. Swędera speelt de bal door. Daar is Darski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. Sykut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Lublin RKS - Szefy 0:1

60e minuut.
Ołówek probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski is nu in balbezit. Giertych schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Giertych moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Giertych schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Lublin RKS 45%, Szefy 55%.
RKS Motor Lublin RKS - Szefy 0:1