Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawiak Seniors wejherowianka
343 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Walendziuk speelt de bal door. Bugla probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski is nu in balbezit. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Banasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gregowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Myśliszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawiak Seniors - wejherowianka 1:0

35e minuut.
Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk onderschept slim de pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rembisz rent richting de bal. Rembisz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Bugla is nu in balbezit. Bugla schiet op doel. Kochański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bugla onderschept slim de pass. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka is nu in balbezit. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawiak Seniors 46%, wejherowianka 54%.
Warszawiak Seniors - wejherowianka 1:0

51e minuut.
Lenort onderschept slim de pass. Lenort geeft een hoge lob. Kochański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bugla rent richting de bal. Bugla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawiak Seniors - wejherowianka 2:0

53e minuut.
Pustułka geeft een lange en hoge pass. Lenort rent richting de bal. Rygorowicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenort zal de hoekschop nemen. Kochański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz passt de bal in één keer door. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Miziniak bokst de bal weg.

85e minuut.
Sosin onderschept slim de pass. Sosin probeert naar een medespeler te passen. Pacocha speelt de bal door. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Miziniak met een harde bal richting middenveld. Mięśniak kopt de bal weg. Daar is Pustułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kochański trapt de bal weg van het doel. Pacocha kopt de bal weg. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin rent richting de bal. Sosin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rembisz rent richting de bal. Rembisz passt de bal zonder na te denken. Cieśla rent richting de bal. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. Miziniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawiak Seniors 47%, wejherowianka 53%.
Warszawiak Seniors - wejherowianka 2:0