Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hereki NeverWalkAlone
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Junosza rent richting de bal. Junosza met een sublieme pass. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz schiet op doel. Stalmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - NeverWalkAlone 0:1

12e minuut.
Stalmach trapt de bal weg van het doel. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki speelt de bal door. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Junosza kopt de bal weg. Wilmowicz is nu in balbezit. Widłak verovert de bal door een tackle van achteren. Junosza rent richting de bal. Junosza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki rent richting de bal. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wiśniewski met een sublieme pass. Gurtowski rent richting de bal. Madey maakt een afschuwelijke overtreding. Madey krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar is nu in balbezit. Gurtowski verovert de bal door een tackle van achteren. Junosza is nu in balbezit. Junosza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 49%, NeverWalkAlone 51%.
FC Hereki - NeverWalkAlone 0:1

54e minuut.
Mulik met de inworp. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Mrzygłód rent richting de bal. Mrzygłód schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hereki - NeverWalkAlone 1:1

60e minuut.
Gurtowski rent richting de bal. Gurtowski geeft een lange en hoge pass. Wężyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Junosza is nu in balbezit. Junosza schiet op doel. Stalmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mrzygłód met de inworp. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Gurtowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Malanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Widłak geeft de bal voor. Tyczkała rent richting de bal. Kafarski begaat een overtreding. Tyczkała moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tyczkała kan niet meer verder spelen. Dwójak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 45%, NeverWalkAlone 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hereki - NeverWalkAlone 1:1