Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0087
  • Stadion: ESSA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1310
ESSA RKS Motor Lublin RKS
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fasolka geeft een lange en hoge pass. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawa rent richting de bal. Kędziorski rent richting de bal. Kędziorski geeft een lange en hoge pass. Siwiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - RKS Motor Lublin RKS 0:1

10e minuut.
Sałek geeft de bal voor. Kujawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziorski begaat een overtreding. Kujawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Fasolka met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz geeft de bal voor. Rybarczyk is nu in balbezit. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bombielewicz probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal met de wreef. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Fasolka geeft de bal voor. Kraus is nu in balbezit. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rybarczyk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - RKS Motor Lublin RKS 0:2

42e minuut.
Trusiak passt de bal zonder na te denken. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek met een sublieme pass. Rygiel rent richting de bal. Rygiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 66%, RKS Motor Lublin RKS 34%.
ESSA - RKS Motor Lublin RKS 0:2

77e minuut.
Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Sałek kopt de bal weg. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Rybus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 50%, RKS Motor Lublin RKS 50%.
ESSA - RKS Motor Lublin RKS 0:2