Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Białe Pingwiny FC Hereki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Szczoczarz onderschept slim de pass. Widłak speelt de bal door. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Stalmach met een harde bal richting middenveld. Kafarski controleert de bal met de borst. Kafarski geeft een hoge lob. Zięba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 0:1

14e minuut.
Daar is Wężyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski speelt de bal door. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Widłak kopt de bal weg. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey onderschept slim de pass. Madey schiet op doel. Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Madey de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Bukraba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukraba krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurmanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczoczarz met een snel genomen vrije trap. Widłak heeft problemen om de bal te vangen. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fiszer speelt de bal door. Fras is nu in balbezit. Fras probeert naar een medespeler te passen. Stylak rent richting de bal. Stylak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey verovert de bal door een tackle van achteren. Madey probeert naar een medespeler te passen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 0:3

29e minuut.
Orliński geeft een lange en hoge pass. Kożukar probeert de bal met de borst te controleren. Stylak onderschept slim de pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chłodek met de inworp. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski geeft een lange en hoge pass. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak draait met de bal, schiet en ... Stalmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Białe Pingwiny 38%, FC Hereki 62%.
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 0:3

47e minuut.
Fras met een snelle inworp. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Widłak ... Strafschop! Kurmanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurmanowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras probeert naar een medespeler te passen. Stylak is nu in balbezit. Stylak schiet op doel. Stalmach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 1:3

55e minuut.
Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba probeert naar een medespeler te passen. Wężyk rent richting de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 2:3

68e minuut.
Wanglorz kopt de bal weg. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 3:3

78e minuut.
Inworp. Szczoczarz met de inworp. Sielski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stylak de bal. Stylak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Szynalewski geeft een hoge lob. Inworp. Fras met de inworp. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Białe Pingwiny 33%, FC Hereki 67%.
Wks Białe Pingwiny - FC Hereki 4:3