Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Motor Lublin RKS AcPolice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski speelt de bal door. Gwidon rent richting de bal. Gwidon schiet op doel. Sykut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Lublin RKS - AcPolice 0:1

9e minuut.
Rabakoń rent richting de bal. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabakoń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieciera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwidon rent richting de bal. Gwidon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zembowski de bal. Sykut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cieciera neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zembowski de bal. Mickiewicz rent richting de bal. Sowała is nu in balbezit. Sowała schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Lublin RKS - AcPolice 0:2

22e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Sowała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Sowała de bal. Sałek met een snel genomen vrije trap. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Lublin RKS 53%, AcPolice 47%.
RKS Motor Lublin RKS - AcPolice 0:2

54e minuut.
Cieciera rent richting de bal. Cieciera geeft een hoge lob. Zembowski kopt de bal weg. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Lublin RKS 52%, AcPolice 48%.
RKS Motor Lublin RKS - AcPolice 0:2