Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0087
  • Stadion: ESSA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2440
ESSA Subaru Poland
442 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rybarczyk geeft de bal voor. Daar is Rygiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winek. Winek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kędziorski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radziwiłł met een snelle inworp. Topolus rent richting de bal. Topolus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pohl geeft een lange en hoge pass. Rybarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Bombielewicz de bal. Dzieł is nu in balbezit. Dzieł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal in één keer door. Dzieł rent richting de bal. Dzieł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Danielczy geeft een lange en hoge pass. Kraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieł rent richting de bal. Dzieł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - Subaru Poland 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 54%, Subaru Poland 46%.
ESSA - Subaru Poland 0:1

60e minuut.
Radziwiłł is nu in balbezit. Radziwiłł geeft de bal voor. Topolus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - Subaru Poland 0:2

65e minuut.
Tekiela trapt de bal weg van het doel. Kędziorski kopt de bal weg. Maciejak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maciejak controleert de bal met de borst. Trusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Trusiak speelt de bal door. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Trusiak probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk geeft een hoge lob. Małysa speelt de bal door. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel schiet op doel. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Winek rent richting de bal. Winek passt de bal met de wreef. Topolus is nu in balbezit. Topolus draait met de bal, schiet en ... Rybus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - Subaru Poland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 40%, Subaru Poland 60%.
ESSA - Subaru Poland 0:3