Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WILKOWYJE CITY Warszawiak Seniors
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Modracki verovert de bal door een tackle van achteren. Modracki geeft een lange en hoge pass. Tybora heeft problemen om de bal te vangen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Łabędzki is nu in balbezit. Lenort onderschept slim de pass. Lenort passt de bal in één keer door. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Łabędzki met een sublieme pass. Inworp. Lenort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pustułka rent richting de bal. Pustułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Modracki probeert naar een medespeler te passen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz met een sublieme pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak met een sublieme pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miziniak met een harde bal richting middenveld. Machowski is nu in balbezit. Mięśniak begaat een overtreding. Mięśniak krijgt een gele kaart. Machowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Machowski kan niet meer verder spelen. Wiśniowiecki komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een hoge lob. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap. Barwiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WILKOWYJE CITY - Warszawiak Seniors 0:1

44e minuut.
Miziniak trapt de bal weg. Bugla kopt de bal weg. Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WILKOWYJE CITY 46%, Warszawiak Seniors 54%.
FC WILKOWYJE CITY - Warszawiak Seniors 0:1

48e minuut.
Szpila rent richting de bal. Guc onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpila. Szpila krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wiśniowiecki is nu in balbezit. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pustułka rent richting de bal. Rudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudecki geeft een hoge lob. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Miziniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tybora de bal. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Miziniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lenort passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Bugla rent richting de bal. Bugla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WILKOWYJE CITY 51%, Warszawiak Seniors 49%.
FC WILKOWYJE CITY - Warszawiak Seniors 0:1