Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeverWalkAlone AcPolice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Jasik trapt de bal weg van het doel. Gurtowski kopt de bal weg. Wilmowicz rent richting de bal. Junosza rent richting de bal. Junosza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mięcławek verovert de bal door een tackle van achteren. Gwidon rent richting de bal. Gwidon passt de bal met de wreef. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - AcPolice 0:1

4e minuut.
Zembowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bedryj komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Mięcławek met een snelle inworp. Gwidon probeert de bal met de borst te controleren. Gwidon speelt de bal door. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon verovert de bal door een tackle van achteren. Gwidon passt de bal zonder na te denken. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Malanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - AcPolice 0:2

15e minuut.
Pazura geeft een hoge lob. Inworp. Mulik met een snelle inworp. Junosza rent richting de bal. Junosza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pazura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulik met een snelle inworp. Junosza rent richting de bal. Junosza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Junosza rent richting de bal. Junosza speelt de bal door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Bedryj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mulik kopt de bal weg. Mięcławek is nu in balbezit. Mulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 50%, AcPolice 50%.
NeverWalkAlone - AcPolice 0:2

51e minuut.
Pazura kopt de bal weg. Daar is Wałkarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junosza is nu in balbezit. Wilmowicz is nu in balbezit. Wilmowicz schiet op doel. Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Junosza onderschept slim de pass. Junosza probeert naar een medespeler te passen. Wilmowicz is nu in balbezit. Wilmowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Bedryj de bal. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy passt de bal in één keer door. Sowała is nu in balbezit. Sowała geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz met een sublieme pass. Wilmowicz is nu in balbezit. Junosza is nu in balbezit. Junosza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gurtowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mięcławek de bal onder controle te krijgen. Koszut is nu in balbezit. Koszut geeft een hoge lob. Gurtowski kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jasik probeert naar een medespeler te passen. Gwidon kopt de bal weg. Muraś is nu in balbezit. Bedryj onderschept slim de pass. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - AcPolice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 45%, AcPolice 55%.
NeverWalkAlone - AcPolice 0:3