Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hereki ESSA
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Wężyk met een sublieme pass. Kafarski met een sublieme pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kafarski zal de hoekschop nemen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Małysa is nu in balbezit. Trusiak rent richting de bal. Trusiak passt de bal zonder na te denken. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - ESSA 0:1

24e minuut.
Madey onderschept slim de pass. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak geeft een hoge lob. Rygiel is nu in balbezit. Rygiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk geeft een hoge lob. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey is nu in balbezit. Madey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Małysa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laska komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Madey is nu in balbezit. Madey haalt uit met een fantastische trap. Rybus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hereki - ESSA 1:1

45e minuut.
Laska schiet op doel. Wanglorz kopt de bal weg. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska draait met de bal, schiet en ... Szynalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 46%, ESSA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hereki - ESSA 1:1

76e minuut.
Madey passt de bal zonder na te denken. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een hoge lob. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - ESSA 2:1

80e minuut.
Klungelig pakt Trusiak de bal. Trusiak passt de bal in één keer door. Laska speelt de bal door. Rygiel is nu in balbezit. Rygiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bukraba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pitras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 53%, ESSA 47%.
FC Hereki - ESSA 2:1