Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Subaru Poland KPSporting Brodnica
352 Tactiek Xmid
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Dzieł passt de bal zonder na te denken. Dubicki met een sublieme pass. Galdea speelt de bal door. Penners is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Okursoy kopt de bal weg. Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczy geeft een hoge lob. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dubicki passt de bal met de wreef. Penners rent richting de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:1

13e minuut.
Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy verovert de bal door een tackle van achteren. Okursoy probeert naar een medespeler te passen. Vezeridis rent richting de bal. Vezeridis probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dubicki onderschept slim de pass. Okursoy is nu in balbezit. Okursoy probeert naar een medespeler te passen. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galdea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okursoy is nu in balbezit. Okursoy geeft een lange en hoge pass. Tekiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vezeridis rent richting de bal. Vezeridis passt de bal zonder na te denken. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel. Tekiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:2

29e minuut.
Inworp. Galdea met de inworp. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek passt de bal in één keer door. Penners is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galdea neemt de hoekschop. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:3

33e minuut.
Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners onderschept slim de pass. Penners probeert naar een medespeler te passen. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Niedbalski trapt de bal weg. Topolus kopt de bal weg. Maciejak is nu in balbezit. Vezeridis rent richting de bal. Vezeridis draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Winek controleert de bal met de borst. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy passt de bal met de wreef. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:4

40e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft een lange en hoge pass. Danielczy heeft problemen om de bal te vangen. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tekiela trapt de bal weg van het doel. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy passt de bal in één keer door. Penners is nu in balbezit. Penners schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:5

44e minuut.
Danielczy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okursoy met de inworp. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru Poland 76%, KPSporting Brodnica 24%.
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:5

48e minuut.
Tekiela trapt de bal weg van het doel. Winek probeert de bal met de borst te controleren. Okursoy met een sublieme pass. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tekiela trapt de bal weg. Vezeridis kopt de bal weg. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vezeridis probeert naar een medespeler te passen. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:6

53e minuut.
Winek rent richting de bal. Winek passt de bal in één keer door. Jakubczyk rent richting de bal. Vezeridis onderschept slim de pass. Vezeridis speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okursoy rent richting de bal. Okursoy passt de bal in één keer door. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dubicki geeft de bal voor. Galdea rent richting de bal. Galdea met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:7

62e minuut.
Galdea passt de bal met de wreef. Danielczy is nu in balbezit. Vezeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Penners rent richting de bal. Penners draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:8

66e minuut.
Okursoy is nu in balbezit. Okursoy met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel. Tekiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:9

69e minuut.
Topolus is nu in balbezit. Dubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dubicki passt de bal in één keer door. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:10

72e minuut.
Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczy geeft de bal voor. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ... Tekiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:11

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Potasznik de bal onder controle te krijgen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak passt de bal in één keer door. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vezeridis met de inworp. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Penners de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:12

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tekiela niet meer kan verder spelen. Kuszczak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Okursoy is nu in balbezit. Okursoy speelt de bal door. Galdea is nu in balbezit. Galdea draait met de bal, schiet en ... Kuszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:13

86e minuut.
Kuszczak probeert naar een medespeler te passen. Okursoy kopt de bal weg. Danielczy kan de bal niet met de borst controleren. Vezeridis is nu in balbezit. Vezeridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fies probeert naar een medespeler te passen. Okursoy rent richting de bal. Okursoy speelt de bal door. Penners is nu in balbezit. Penners draait met de bal, schiet en ... Kuszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galdea rent richting de bal. Paal! Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru Poland 79%, KPSporting Brodnica 21%.
Subaru Poland - KPSporting Brodnica 0:13