Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Majdan K. AcPolice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Gwidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małek rent richting de bal. Małek met een sublieme pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Lipiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bąkowski rent richting de bal. Bąkowski geeft een hoge lob. Małek kopt de bal weg. Daar is Janowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasik met een sublieme pass. Gwidon kopt de bal weg. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Malec is nu in balbezit. Malec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sowała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwidon geeft de bal voor. Adamczewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Koszut probeert naar een medespeler te passen. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon speelt de bal door. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal met de wreef. Daar is Dębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majdan K. - AcPolice 1:0

35e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wałkarz onderschept slim de pass. Leśniak begaat een overtreding. Leśniak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rogowski met een sublieme pass. Sowała rent richting de bal. Malec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majdan K. 55%, AcPolice 45%.
FC Majdan K. - AcPolice 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieciera met de inworp. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon draait met de bal, schiet en ... Adamczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majdan K. - AcPolice 1:1

65e minuut.
Gwidon onderschept slim de pass. Bedryj rent richting de bal. Gwidon rent richting de bal. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon geeft de bal voor. Cieciera kopt de bal weg. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec geeft een lange en hoge pass. Leśniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębek rent richting de bal. Dębek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dzikowski geeft een hoge lob. Inworp. Cieciera met een snelle inworp. Gwidon rent richting de bal. Gwidon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majdan K. 55%, AcPolice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Majdan K. - AcPolice 1:1