Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeverWalkAlone Subaru Poland
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pohl kopt de bal weg. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek speelt de bal door. Dzieł rent richting de bal. Dzieł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Subaru Poland 0:1

7e minuut.
Gurtowski is nu in balbezit. Topolus verovert de bal door een tackle van achteren. Topolus probeert naar een medespeler te passen. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubczyk met een snelle inworp. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł haalt uit met een fantastische trap. Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pohl rent richting de bal. Mulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pohl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muraś heeft problemen om de bal te vangen. Dzieł rent richting de bal. Dzieł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mulik met een sublieme pass. Winek rent richting de bal. Winek passt de bal met de wreef. Topolus heeft problemen om de bal te vangen. Topolus draait met de bal, schiet en ... Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Topolus kopt de bal weg. Winek rent richting de bal. Winek schiet op doel. Dzieł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gurtowski passt de bal met de wreef. Luty rent richting de bal. Radziwiłł is nu in balbezit. Radziwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Subaru Poland 0:2

30e minuut.
Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Topolus rent richting de bal. Topolus passt de bal in één keer door. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł draait met de bal, schiet en ... Malanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Subaru Poland 0:3

42e minuut.
Luty is nu in balbezit. Topolus begaat een overtreding. Luty raakt geblesseerd tijdens het duel. Luty met een snel genomen vrije trap. Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 70%, Subaru Poland 30%.
NeverWalkAlone - Subaru Poland 0:3

46e minuut.
Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junosza passt de bal met de wreef. Niedbalski rent richting de bal. Wilmowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy geeft de bal voor. Jakubczyk kopt de bal weg. Dzieł rent richting de bal. Dzieł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 56%, Subaru Poland 44%.
NeverWalkAlone - Subaru Poland 0:3