Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0087
  • Stadion: AcPolice Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2994
AcPolice KPSporting Brodnica
Normal Tactiek Xmid
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Vezeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeridis met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kiciński trapt de bal weg. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwidon. Gwidon krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Okursoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pazura de bal. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ... Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:1

13e minuut.
Janowski probeert naar een medespeler te passen. Okursoy probeert de bal met de borst te controleren. Okursoy geeft de bal voor. Galdea rent richting de bal. Galdea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penners heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:2

18e minuut.
Okursoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis onderschept slim de pass. Vezeridis passt de bal in één keer door. Dubicki geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penners rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:3

20e minuut.
Penners heeft problemen om de bal te vangen. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Vezeridis rent richting de bal. Vezeridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:4

21e minuut.
Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies passt de bal met de wreef. Vezeridis is nu in balbezit. Penners rent richting de bal. Penners draait met de bal, schiet en ... Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Penners de bal. Okursoy is nu in balbezit. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pazura de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:5

31e minuut.
Koszut met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy geeft een hoge lob. Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gwidon kopt de bal weg. Dubicki met een sublieme pass. Darnowski is nu in balbezit. Galdea onderschept slim de pass. Galdea draait met de bal, schiet en ... Kiciński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vezeridis neemt de hoekschop. Penners krijgt zijn hoofd ertegen. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penners is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:6

34e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis passt de bal zonder na te denken. Penners is nu in balbezit. Penners haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:7

36e minuut.
Okursoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gwidon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dubicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penners maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Okursoy is nu in balbezit. Okursoy passt de bal met de wreef. Penners is nu in balbezit. Penners haalt uit met een fantastische trap. Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sira geeft een lange en hoge pass. Janowski kopt de bal weg. Pazura heeft problemen om de bal te vangen. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 81%, KPSporting Brodnica 19%.
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:8

51e minuut.
Vezeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut rent richting de bal. Okursoy met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:9

54e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeridis speelt de bal door. Okursoy rent richting de bal. Okursoy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penners rent richting de bal. Penners draait met de bal, schiet en ... Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:10

56e minuut.
Dubicki passt de bal in één keer door. Okursoy speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Galdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea passt de bal met de wreef. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel. Na een snelle pass probeert Janowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galdea zal de hoekschop nemen. Janowski heeft problemen om de bal te vangen. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubicki met een snelle inworp. Mięcławek is nu in balbezit. Galdea onderschept slim de pass. Galdea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Penners rent richting de bal. Penners probeert naar een medespeler te passen. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel. Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap. Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mięcławek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galdea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okursoy kan de bal niet met de borst controleren. Okursoy geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:11

71e minuut.
Kiciński met een harde bal richting middenveld. Mięcławek kopt de bal weg. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wałkarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdea met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners schiet op doel. Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:12

80e minuut.
Galdea passt de bal met de wreef. Janowski is nu in balbezit. Vezeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeridis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Fies heeft problemen om de bal te vangen. Fies geeft de bal voor. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap. Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hefti passt de bal zonder na te denken. Dubicki met een sublieme pass. Okursoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdea is nu in balbezit. Galdea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 88%, KPSporting Brodnica 12%.
AcPolice - KPSporting Brodnica 0:12