Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hereki FC Majdan K.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek speelt de bal door. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. Stalmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wężyk de bal. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grubizna krijgt een gele kaart. Widłak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Widłak kan niet meer verder spelen. Iżmanowski komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Małek is nu in balbezit. Małek geeft een hoge lob. Daar is Szynalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna schiet op doel. Stalmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubizna is nu in balbezit. Grubizna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - FC Majdan K. 0:1

14e minuut.
Grubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Szynalewski rent richting de bal. Grubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna draait met de bal, schiet en ... Stalmach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - FC Majdan K. 0:2

18e minuut.
Iżmanowski probeert naar een medespeler te passen. Mrzygłód bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrzygłód draait met de bal, schiet en ... Rogowski probeert de bal aan de voet te houden. Adamczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kafarski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rogowski de bal. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hereki - FC Majdan K. 1:2

28e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Iżmanowski is nu in balbezit. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Iżmanowski onderschept slim de pass. Madey is nu in balbezit. Madey probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 54%, FC Majdan K. 46%.
FC Hereki - FC Majdan K. 1:2

51e minuut.
Trato passt de bal in één keer door. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek speelt de bal door. Grubizna rent richting de bal. Grubizna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dębek kopt de bal weg. Molski heeft problemen om de bal te vangen. Molski passt de bal zonder na te denken. Grubizna rent richting de bal. Grubizna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kożukar passt de bal met de wreef. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiśniewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hereki 53%, FC Majdan K. 47%.
FC Hereki - FC Majdan K. 1:2