Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałuty United AcPolice
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Janowski geeft een hoge lob. Inworp. Placuszek met de inworp. Korodowski rent richting de bal. Korodowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Leszaniuk onderschept slim de pass. Leszaniuk geeft een hoge lob. Dumiok kopt de bal weg. Klungelig pakt Zembowski de bal. Zembowski haalt uit met een fantastische trap. Gołdyn bokst de bal weg.

24e minuut.
Mięcławek rent richting de bal. Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pohl de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Leszaniuk is nu in balbezit. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk begaat een overtreding. Leszaniuk krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gwidon rent richting de bal. Gwidon geeft een lange en hoge pass. Czoska heeft problemen om de bal te vangen. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - AcPolice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 66%, AcPolice 34%.
Bałuty United - AcPolice 0:1

75e minuut.
Doeltrap. Gołdyn trapt de bal weg van het doel. Placuszek kopt de bal weg. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałuty United - AcPolice 1:1

79e minuut.
Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korodowski speelt de bal door. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski rent richting de bal. Korodowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wiechowski is nu in balbezit. Gwidon verovert de bal door een tackle van achteren. Gwidon passt de bal in één keer door. Zembowski rent richting de bal. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - AcPolice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 49%, AcPolice 51%.
Bałuty United - AcPolice 1:2