Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik FC Zbrosławice
LOL Tactiek 343
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Płyta passt de bal zonder na te denken. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Anuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Płyta kopt de bal weg. Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Darvas speelt de bal door. Skubała rent richting de bal. Binescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skubała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espada wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Osajda passt de bal met de wreef. Anuszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Calderón Sr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

15e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Anuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 1:0

18e minuut.
Eisenknappl speelt de bal door. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal in één keer door. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een hoge lob. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Osajda de bal. Leca is nu in balbezit. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 2:0

26e minuut.
Binescu met een sublieme pass. Noormaa rent richting de bal. Leca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leca krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Bell kopt de bal weg. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 50%, FC Zbrosławice 50%.
Fc Mimik - FC Zbrosławice 3:0

47e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Płyta begaat een overtreding. Mureşanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espada komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 3:1

55e minuut.
Neiling verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenknappl is nu in balbezit. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Noormaa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Calderón Sr trapt de bal weg. Binescu kopt de bal weg. Noormaa rent richting de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 4:1

60e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Nádai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 4:2

72e minuut.
Neiling met een sublieme pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu speelt de bal door. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Darvas geeft een hoge lob. Dávila is nu in balbezit. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - FC Zbrosławice 4:3

86e minuut.
Klungelig pakt Espada de bal. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Doncu speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 53%, FC Zbrosławice 47%.
Fc Mimik - FC Zbrosławice 4:3