Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANDRYCHÓW nieMaZnaczenia
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen average


11e minuut.
Jeziorański is nu in balbezit. Nusco geeft een hoge lob. Tokarski rent richting de bal. Zołda verovert de bal door een tackle van achteren. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik geeft een hoge lob. Malicki kopt de bal weg. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda haalt uit met een fantastische trap. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:1

20e minuut.
Piersic verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic passt de bal zonder na te denken. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nusco geeft een hoge lob. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zołda krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Szebert rent richting de bal. Nowrotek rent richting de bal. Szebert onderschept slim de pass. Szebert draait met de bal, schiet en ... Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Roztoczański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeziorański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piersic. Piersic krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nowrotek passt de bal in één keer door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik met een sublieme pass. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRYCHÓW 67%, nieMaZnaczenia 33%.
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:2

50e minuut.
Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak onderschept slim de pass. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel. Zielonka bokst de bal weg.

57e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Nusco verovert de bal door een tackle van achteren. Nusco met een sublieme pass. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kossok probeert de bal met de borst te controleren. Nusco rent richting de bal. Nusco passt de bal zonder na te denken. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:3

67e minuut.
Tomczak onderschept slim de pass. Tomczak passt de bal met de wreef. Zołda is nu in balbezit. Zołda haalt uit met een fantastische trap. Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:4

81e minuut.
Jeziorański is nu in balbezit. Nusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusco passt de bal zonder na te denken. Daar is Zołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:5

87e minuut.
Wichert passt de bal met de wreef. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal in één keer door. Zołda probeert de bal aan de voet te houden. Zołda haalt uit met een fantastische trap. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Wacławik geeft een hoge lob. Nusco is nu in balbezit. Kossok begaat een overtreding. Nusco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nusco kan niet meer verder spelen. Ciechanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRYCHÓW 70%, nieMaZnaczenia 30%.
FC ANDRYCHÓW - nieMaZnaczenia 0:5