Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Sędziszów BKS Okonie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Koszarek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszarek passt de bal met de wreef. Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bajor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Koszarek is nu in balbezit. Pawełczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawełczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maszudziński trapt de bal weg van het doel. Koszarek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zwierzchowski de bal onder controle te krijgen. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski passt de bal zonder na te denken. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Gąsior de bal. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior begaat een overtreding. Gąsior krijgt een gele kaart. Kulig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawełczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 70%, BKS Okonie 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Sędziszów - BKS Okonie 0:0

50e minuut.
Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszarek rent richting de bal. Met opzet legt Harasiuk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Harasiuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harasiuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Leja geeft de bal voor. Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk passt de bal zonder na te denken. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gąsior met een snelle inworp. Niewolski is nu in balbezit. Niewolski geeft de bal voor. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 47%, BKS Okonie 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Sędziszów - BKS Okonie 0:0