Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nieMaZnaczenia FC Zbrosławice
ewrwerw Tactiek 343
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 48.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel. Buła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Piersic speelt de bal door. Tornielli is nu in balbezit. Tornielli passt de bal met de wreef. Katana rent richting de bal. Katana draait met de bal, schiet en ... Calderón Sr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lichański geeft de bal voor. Piersic probeert de bal aan de voet te houden. Leca begaat een overtreding. Leca krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benoot de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal zonder na te denken. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Skubała geeft een lange en hoge pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Benoot de bal onder controle te krijgen. Skubała rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Skubała rent richting de bal. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Wacławik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Zbrosławice 0:1

32e minuut.
Wacławik heeft problemen om de bal te vangen. Leca rent richting de bal. Wacławik onderschept slim de pass. Piersic rent richting de bal. Piersic schiet op doel. Calderón Sr bokst de bal weg.

35e minuut.
Katana onderschept slim de pass. Katana probeert naar een medespeler te passen. Leca rent richting de bal. Leca geeft een hoge lob. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 52%, FC Zbrosławice 48%.
nieMaZnaczenia - FC Zbrosławice 0:1

51e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eisenknappl met een snelle inworp. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tornielli met een snelle inworp. Katana kan de bal niet met de borst controleren. Katana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crivac speelt de bal door. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Katana rent richting de bal. Katana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lichański verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Crivac rent richting de bal. Crivac geeft een hoge lob. Piersic maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Leca geeft de bal voor. Inworp. Tornielli met een snelle inworp. Katana is nu in balbezit. Katana draait met de bal, schiet en ... Calderón Sr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Neiling kopt de bal weg. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Skubała kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Zbrosławice 0:2

78e minuut.
Mankiewicz geeft de bal voor. Inworp. Eisenknappl met de inworp. Espada rent richting de bal. Espada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skubała passt de bal in één keer door. Mureşanu rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Leca onderschept slim de pass. Leca geeft een hoge lob. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Buła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Zbrosławice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 48%, FC Zbrosławice 52%.
nieMaZnaczenia - FC Zbrosławice 0:3