Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Szczecin 2 Komandosi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Lampart passt de bal zonder na te denken. Bełzowski met een sublieme pass. Wysokiński is nu in balbezit. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bełzowski kopt de bal weg. Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast is nu in balbezit. Piwnicki is nu in balbezit. Piwnicki schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Bełzowski is nu in balbezit. Bełzowski probeert naar een medespeler te passen. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz speelt de bal door. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk schiet op doel. Wilke bokst de bal weg.

41e minuut.
Suchan passt de bal zonder na te denken. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski geeft de bal voor. Jańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin 2 43%, Komandosi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin 2 - Komandosi 0:0

46e minuut.
Kwast is nu in balbezit. Kwast passt de bal zonder na te denken. Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Panasewicz passt de bal met de wreef. Gerszberg rent richting de bal. Kwast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwast krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ciapulewicz onderschept slim de pass. Kruszewski is nu in balbezit. Wysokiński rent richting de bal. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapulewicz probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrysik. Jędrysik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin 2 50%, Komandosi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin 2 - Komandosi 0:0